Haris Džinović u 4 riječi opisao šta bi rekao Melini da je sretne: Time pokazao kakav je čovjek

Show
Haris Džinović u 4 riječi opisao šta bi rekao Melini da je sretne: Time pokazao kakav je čovjek

Pjevač narodne muzike Haris Džinović zvanično se razveo od Meline, 28. marta 2024. godine.

U Prvom osnovnom sudu pojavio se na ročištu sa advokatskim timom, ali njegova bivša supruga nije došla

Na pitanje zašto se Melina nije pojavila u ovako važnom trenutku, Džinović je rekao:

- Ne znam zašto nije došla. Ne znam da li je mogla da me gleda u oči ili ne, ali ja ne vidim da je to nešto vezano za mene. Ne mislim da je to zbog sramote, vjerovatno ona ima neke svoje razloge zbog kojih se nije pojavila. Mislim da je civilizacijski da dođeš da se razvedeš. To ide vrlo brzo, više traje ta papirologija... Tu se najviše čeka, a u stvari je samo u pitanju samo jedan potpis. Potpišeš i to je to - priznao je Haris i dodao:

- Imao sam neke informacije da nije tu, da nije u Beogradu. Nema veze, advokati imaju tu moć da nas razvedu i bez njenog prisustva - istakao je pjevač.

Ipak, da se pojavila na sudu i da dođe do toga da se sretnu, Haris je priznao šta bi joj rekao:

- Dobar dan, kako si i to bi bilo sve. Ono što nalaže kultura - priznao je Haris, ali je naveo da će se truditi da do njihovog susreta ne dođe.

- Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smislila za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbjegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće, niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojaću u potpunosti to da izbjegavam - istakao je on, pa otkrio da li misli da će u nekoj daljoj budućnosti nastaviti kontakt, makar zbog djece.

- Ne vjerujem, djeca su velika. Đina je napunila 20, Kan uskoro puni 19, veliki su, sve znaju - iskreno je priznao pjevač.

Godine i godine su proveli zajedno, ali Haris ističe da mu bivša više nimalo ne nedostaje.

- Ne postoje trenuci kad mi nedostaje, moram priznati, nakon svega ovoga što se izdešavalo. Već je stvorena nekakva atmosfera bila, pa je bilo pitanje vremena kad će pući. Po defoltu mi ne nedostaje upravo iz ovih razloga. Podsjeća me na nju nešto samo ako ja pomislim, ali ne mislim. Jednostavno živim svoj život. Formirao sam sebe, naročito poslije ovog oficijalnog razvoda. Završena je to stvar, ja sam takav - ispričao je pjevač za Kurir tv.

(Telegraf.rs)

Ne propustite