Dragana Mirković je prije Tonija voljela ovog muškarca: DANAS JE PRAVI ZAVODNIK

Show
Dragana Mirković je prije Tonija voljela ovog muškarca: DANAS JE PRAVI ZAVODNIK

Pjevačica Dragana Mirković razvodi se od poznatog biznismena Tonija Bijelića sa kojim je bila u braku 24 godine.

U braku koji je trajao više od dvije decenije, pored svega materijalnog što su stekli, najvrijednije njima su dvoje djece, kćerka Manuela i sin Marko, koje su dobili 2001. i 2002. godine.

Dragana je u saopštenju istakla da ne žive zajedno već tri godine, te da vode odvojene živote. Jaz je bio preveliki među njima, te zbog njihovih najbližih, odlučila je da stavi tačku na brak sa Tonijem.

Međutim, pjevačica je imala još jednu veliku ljubav kada je počela da se bavi muzikom.

Bubnjar Zoran Tomašević Toma iz grupe "Ruž", koja je bila veoma popularna krajem osamdesetih godina prošlog vijeka, važio je za velikog zavodnika, a njegovom šarmu nije odoljela ni Dragana.

Bili su u emotivnoj vezi koja je, navodno, potrajala par mjeseci, a zanimljivo je da se ona čak pojavila i u spotu za njegovu pjesmu "Nemica" iz 1990. godine.

"Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas", pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje "nove drugare".

Zoran je devedesetih vodio muzičku emisiju na TV Pink, potom je kratki vremenski period radio kao direktor marketinga "Siti rekordsa", te je otišao u Ameriku.

On je ispričao jednom prilikom da se 2011. odselio na Floridu sa suprugom Dušicom, te su dobili su ćerku Lanu i sina Marka.

Podsjetimo, Dragana je obijelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, te se u posljednje vrijeme vidjelo da su odnosi zahladnjeli, jer Dragana koja je vrlo srčana, u jednom od posljednjih intervjua je pričala o njemu sa manje topline.

- Kod nas nije bila stvar klasične ljubavi, koliko stvar želje za djecom i porodicom. U meni je postojala ogromna praznina. Nije kao da sam imala 20 godina, pa da nisam morala da razmišljam o potomstvu, nego sam imala 32. Vapila sam za porodicom. Bitno mi je bilo da to ne bude niko iz posla - istakla je Dragana jednom prilikom.

- Maltene ništa o njemu nisam znala. Svidjelo mi se kako razmišlja. Dopao mi se više kao čovjek. Nisam se ja nešto najstrašnije zaljubila. Bitno mi je bilo da to bude nešto normalno u mom životu. Nisam htjela da mi muž bude zvijezda - rekla je tada pjevačica za "Extra FM".

- Mnogo se trudio da me osvoji tako što mi je pokazivao kakav je čovjek. Time me je kupio jer je samo time imao i da me kupi! - zaključila je Dragana sa osmijehom, aludirajući da tada Toni nije bio imućan.


(Telegraf.rs)

Ne propustite