OTKRIVENO ZAŠTO JE MAJKA DOŠLA U RUINIRANU KUĆU! Komšije ispričale sve o Ivaninoj porodici!

Region
OTKRIVENO ZAŠTO JE MAJKA DOŠLA U RUINIRANU KUĆU! Komšije ispričale sve o Ivaninoj porodici!

Mještani Brestovca kod Bora odakle je porodica Ivane Ilić, majke djevojčice Danke Ilić (2), koja je nestala u utorak oko 13.45 sati u Brestovačkom zaseoku Banjsko polje, kažu za Kurir "da je majka dovela djecu na imanje tog dana kako bi vidjela u kom stanju je kuća i okućnica za život tamo".

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke. Ivana Ilić ispričala je u policiji "da joj je dijete nestalo u trenutku kada je sinu krenula da da vode." Opsežna potraga MUP-a za djevojčicom traje već četvrti dan!

- Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru u kom je živjela sa djecom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima postao im je tijesan, i počeli su navodno da razmišljaju da preurede pojatu Ivanine porodice koju imaju u Banjskom polju, a u kojoj niko ne živi godinama, kako bi u nju prešli Miloševi roditelji, a oni sa djecom ostali u stanu - pričaju mještani i objašnjavaju:

- Međutim, s druge strane Ivanina porodica koja tu pojatu i imanje ima u svom vlasništvu, odlučila je da ne odobri ovakav plan Ivane i njenog supruga. Čuli smo da su nisu bili za tu soluciju.

Mještani navode da je Ivana u utorak, po prvi put posle mnogo godina, ipak odlučila da ode na imanje i vidi u kakvom je ono sada stanju.

- Ivana se to jutro sa djecom uputila u Banjsko polje gdje imaju pojatu kako bi, navodno, izvidila situaciju i kako bi vidjela koliko bi im trebalo vremena i novca da tu kuću i cijelo imanje preurede u pristojne uslove za život - kažu oni za Kurir i dodaju:

- Dankina majka dovezla je brata i nju na to imanje u utorak i parkirala se vjerovatno pozadi, da niko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Navodno, Ivana uopšte nije imala ključ od te kuće i iz tog razloga je policija nakon prijave naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla da prespava sa djecom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju.

Kako komšije dalje navode, nešto se tada dogodilo i dijete je nestalo.

-Ivanini su generalno čudni ljudi, koju se ne druže toliko sa nama mještanima i nekako su sami za sebe. Ivana je kao dijete sa majkom, ocem i bratom živjela godinama u Banjskom polju, u toj kući iz čijeg dvorišta joj je pre četri dana i nestalo dijete. I tada su odnosi bili zategnuti, jer Ivanin deda, inače pradeda nestale djevojčice, nije se slagao sa Ivaninom majkom, pa su oni malo živjeli u Brestovcu, malo na ovom imanju - navode komšije i dodaju:

- Ivanina majka preminula je pre 11 godina i tada su se njen otac i brat odselili u Brestovac i živjeli sa dedom, dok je Ivana ostala tu sama. Neko vrijeme je živjela sama u toj pojati, a onda je otišla kod tate i brata, ali se ubrzo udala.

Prema navodima komšija, stvari sa nestankom djeteta se komplikuju, a svi se mole da se Danka što prije pronađe i da ishod bude najbolji mogući.

- Stvari se komplikuju, a djeteta nema. Nadamo se da će je pronaći živu i zdravi i da će se utvrditi kako je došlo do ovakve drame. Dankina ujna, supruga Ivaninog brata, je također, bila nestala kao mala i nju su svi tražili tada. Nije poznato zbog čega i kako... - navode komšije i dodaju

- Ivana je kao živa vatra, još kao dijete je bila živahna, slomila je čak i obje ruke vozeći bicikl. Pa, nam je sada ovo njeno ponašenje veoma čudno. Priča se da je veoma mirna, da ne plače, a cijela Srbija strahuje šta je sa djetetom.

(Kurir.rs)

Ne propustite