"VOLELA BIH DA KAŽEM JEDNU STVAR..." Brena po prvi put progovorila o RAZVODU Dragane Mirković

Show
"VOLELA BIH DA KAŽEM JEDNU STVAR..." Brena po prvi put progovorila o RAZVODU Dragane Mirković

Vijest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode poslije 24 godine braka iznenadila je javnost.

Odmah je počelo da se nagađa o njihovom odnosu, a Dragana je u saopštenju navela da već pune tri godine njih dvoje ne žive zajedno.

Pjevačica Lepa Brena, koja se decenijama druži sa Draganom, sada je progovorila o njihovoj odluci da stave tačku na brak.

- Zaista ne bih voljela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dvije smo počele da radimo sa istim čovjekom, koji je pravio velike zvijezde i pravio jedan ozbiljan pjevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona osjeća - počela je Brena.

- Voljela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumijem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvijezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Voljela bih da joj kao čovjek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugdje i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za "Prvi red" na K1.

Ne propustite