PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ nakon vijesti o razvodu roditelja

Show
PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ nakon vijesti o razvodu roditelja

Pjevačica Dragana Mirković stavila je tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine.

Inače, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje djece, Marka i Manulelu.

Dok je Manuela povučenija, Marko na društvenoj mreži Instagram ima 20 hiljada pratilaca sa kojima deli pojedinosti iz njegovog života.

Na pomenutoj mreži Marko naročito voli da objavljuje slike papreno skupih automobila, a to je uradio i sada, dok cijela javnost bruji o razvodu njegovih roditelja.

Auto koji je podijelio je marke Mercedes i košta oko 100.000 eura.

Dragana Mirković u par navrata pričala o svojim nasljednicima u javnosti:

- Moja djeca su najnormalnija djeca na svijetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

Toni nestao poslije Draganinog priznanja o razvodu
Mediji su u više navrata pokušali da stupi u kontakt sa Tonijem, ali se on na pozive nije odazivao.

Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vrijeme koristio, pa je tako posljednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru.

On je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne, piše Blic.rs.

Zajedno stekli ogromno bogatstvo
O Draganinom bogatstvu nerijetko se piše. Dragana se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Draganino bogatstvo, prema posljednjoj procjeni sajta "Net Worth Celebrities", iznosi 100 miliona dolara.

Pjevačica i Toni posjeduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo pjevačici.

Ne propustite