Vučić: Teški dani su pred Srbijom. Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili

Region
Vučić: Teški dani su pred Srbijom. Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je sinoć kako su teški dani pred Srbijom, piše Nova.rs. Vučić je najavio kako će tijekom sljedećih dana upoznati građane sa svim izazovima koji predstoje.

"Teški dani su pred Srbijom. U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vijesti dobili u posljednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske", objavio je srpski čelnik na svom Instagram profilu.

"Bit će teško, najteže dosad. Borit ćemo se. Pobijedit će Srbija", dodao je. Vučićeva objava bila je zagonetna i nije poznato je li povezana s time što je visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt iskoristio svoje široke ovlasti kako bi nametnuo tehničke izmjene izbornog zakona te zemlje.

Političari iz reda bosanskih Srba ogorčeno su reagirali najavivši kako će Republika Srpska zbog toga samostalno organizirati buduće izbore. "Ovo je šamar demokratskom procesu i europskom putu BiH, a šamarčina Europskoj uniji", izjavila je srpska članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Ne propustite