Dragana prije 96 dana progutala knedlu i zbog Tonija uradila veliku stvar, a znala je da ima drugu

Show
Dragana prije 96 dana progutala knedlu i zbog Tonija uradila veliku stvar, a znala je da ima drugu

Tada je izdala i saopštenje u kojem je pomenula porodicu

Vijest da se Dragana Mirković razvodi poslije 24 godine skladne ljubavi od biznismena Tonija Bijelića, a zbog bivšeg je prije više od tri mjeseca uradila jako važnu stvar.

No, iako sa Tonijem ne živi zajedno već tri godine, kako je navela us vom saopštenju, ona je zbog njega uradila veoma važnu stvar.

Naime, Draganina svekrva, Tonijeva majka preminula je 22. decembra - što je potreslo čitavu porodicu.

Iako je tada znala da ima drugu ženu, i sa njim nije živela, Dragana je odlučila da zbog smrti svekrve Marte otkaže početka svoje regionalne turneje.

Pjevačica je iz poštovanja prema porodici bivšeg supruga, samo sedam dana pred početak - otkazala koncerte u Beogradu.

- Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavijestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sljedećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam željela da na najljepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim - napisala je ona tada, piše Telegraf.rs

Ne propustite