Zašto se Toni Bijelić prije mjesec pojavio na Draganinom koncertu, a uveliko je živio s drugom

Show
Zašto se Toni Bijelić prije mjesec pojavio na Draganinom koncertu, a uveliko je živio s drugom

Pjevačica Dragana Mirković saopštila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića i da već skoro tri godine ne žive zajedno.

Iako im je bio narušen odnos i nisu živjeli zajedno, Toni se prije mjesec dana pojavio na Draganinom prvom koncertu u beogradskoj Areni.

Toni je tada došao u društvu sina Marka i ćerke Emanuele.

On je tada sve vrijeme bio nasmejan, a koncert je pratio iz jedne od loža u Areni, a tada nam je još bilo jasno da je na Draganin jubilarni spektakl u Areni došao iz dva razloga - iz poštovanja i zbog djece.

Ono što je tada zaintrigiralo mnoge koji su i pre posjećivali njene koncerte, jeste to što mu se ona sa scene nije čak nijednom obratila, niti ga je spomenula.

Inače, do ekipe Telegrafa je pre nekoliko meseci sa više strana došla informacija da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Pevačica je ovo zvanično saopštila večeras, 26. marta, saopštenjem za medije.

Kako je Telegraf.rs saznao još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mjesecima nisu živjeli na istoj adresi, a prema tvrdnji njihovih sagovornika uspješni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

Podsjetimo, Dragana Mirković saopštila je da je podnijela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića posle 24 godine skaldne ljubavi. Iz braka su dobili dvoje djece, sina Marka i kćerku Emanuelu.

(Telegraf.rs)

Ne propustite