Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Show
Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Njeno saopštenje pročitajte u nastavku

Razvodi se Dragana Mirković od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka.

Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka- započela je ona:

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

-Ja svakako ostajemo doslijedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju - piše u saopštenju Dragane Mirković.

(Telegraf.rs)

Ne propustite