Evo kako je Jelena Karleuša govorila o Slađani Milošević

Show
Evo kako je Jelena Karleuša govorila o Slađani Milošević

Rijetke su prilika kada JK nekome upućuje ovako snažen pohvale.

Pjevačica Aleksandra Slađana Milošević umrla je u 69. godini. Posljednje dane provela je u Zemunskoj bolnici. Vijest o smrti je potvrdila njena prijateljica, a uskoro će se saznati vrijeme i mesto sahrane.

Preminula umjetnica ostavila je snažan pečat na domaću muzičku scenu, ali i na svijet mode, a svojevremeno o njenom ekscentričnom izgledu je progovorila i pjevačica Jelena Karleuša.

- Slađana Milošević je neko ko je Lejdi Gaga, prije Lejdi Gage. Neko ko nije odustao od svog vizuelnog identiteta. Ona je original, ona je unikat, nesvakidašnja, nevjerovatna, ostavlja bez daha. Ona je ozbiljna, nesvakidašnja žena, koja je dijamant - istakla je Karleuša komentarišući odijevnu kombinaciju Slađane Milošević, davne 2015. godine.

Podsjetimo, preminula Aleksandra, svojevremeno, u jeku popularnosti nije mogla da se kreće bez obezbeđenja jer je svojom drugačijom pojavom izazivale druge.

- Ja sam borac protiv sopstvene pobjede. Ja sam pobijedila Balkan, Nisam mogla da se krećem bez tjelohranitelja, morala sam po dvojicu da vodim sa sobom. Bio je problem kada se neko kao ja pojavim, uvijek postoji neko ko se buni - govorila je Slađana jednom prilikom, prenosi Srbija danas.

Ne propustite