OVO JE JELO ZBOG KOG JE NASTALA DRAMA: Tanja je pobijedila u "Masteršefu" zbog ovog dezerta

Foto i video
OVO JE JELO ZBOG KOG JE NASTALA DRAMA: Tanja je pobijedila u "Masteršefu" zbog ovog dezerta

Pobjeda Tanje Simić (41) u "MasterChefu", pokrenula je buru komentara, a na meti kritika se našao član žirija Branko Kisić.

Nakon što je dao ocjenu 7 za desert takmičarke Anamarije Babičković, pobjedu je odnijela Tanja Simić, a Branko je počeo da dobije brojne negativne komentare i poruke.

Anamarija se nakon Tanjine pobjede prvi put oglasila, a mi vam u nastavku donosimo pobjednički recept dezerta, a u pitanju je srpski tart.

Pred vama je srpski tart sa džemom od suhih šljiva, sa pečenim orasima, kremom od vanile, punjenim za štrudel, odnosno fil od maka, i jednim divnim sladoledom od kozijeg mela sa šljivovicom - opisala je Tanja.

 FOTO: PRINTSCREEN PRVA

- Sve vrijeme dok sam imao u ustima zalogaj, ramišljao sam kao si šta napravila, a u tome i jeste uspjeh, da se napravi nešto tako slojevito i da me tjera da mislim o tome - rekao je član žirija Filip Ćirić.


- Tjera vas da razmišljate, a to je ono što mi tražimo, ovaj kolač ćemo dugo pamtit - rekao je Atanasković, također član žirija, a zatim je uslijedio i komentar Branka Kisića:

- Bravo, ukus mogu da prebolim, ali ako je jedna ista tekstura i temperatura, to mi smeta. Ovo je originalno ima sve - rekao je Branko, koji je Tanji za ovaj kolač dao ocjenu 10.

Podsjetimo, Anamarija je u takmišenju "Master chef" dobila je sljedeći broj poena:

  • Nenad Atanasković 9
  • Filip Ćirić 10
  • Branko Kisić 7

Tanja Simić dobila je sljedeći broj poena:

  • Nenad Atanasković 9
  • Filip Ćirić 10
  • Branko Kisić 10

Inače, Brankov poen bio je presudan i zbog jednog poena više Tanja je odnijela pobjedu, a rezultat je bio 85:84 za Tanju.

Ne propustite