POPULARNA ELIF DANAS IMA 15 GODINA I IZRASLA JE U PRELIJEPU DJEVOJČICU : Evo kako danas Izgleda

Foto i video
POPULARNA ELIF DANAS IMA 15 GODINA I IZRASLA JE U PRELIJEPU DJEVOJČICU : Evo kako danas Izgleda

Popularna glumica Isabella Damla Guvenilir trenutno ima 15 godina. Njeno pravo ime nije mnogo poznato domaćoj javnosti, ali kada se pomene serijal “Elif”, svi znaju ko je ona.

Turska serija Elif osvojila je srca publike širom svijeta, a snimana je od 2014. do 2019. godine. Kod nas je počela da se emituje 2015. godine, dok je narednih 5 godina publika sa nestrpljenjem iščekivala nove epizode.

Ono što je posebno bilo zanimljivo gledaocima jeste sudbina male devojčice Elif sa preslatkim kikicama. Ulogu djevojčice igrala je Damla Guvenilir koja je svijetu pokazala nevjerovatan talenat. Ona je odrastala radeći na ovom projektu, dok su gledaoci imali priliku da prate njen razvoj. To je bio razlog više da se vežu za nju.

Djevojčica koju su svi upamtili po ljupkom licu danas je odrasla tinejdžerka koja se bavi plivanjem, jahanjem, školuje se i trenira strijeljanje. Zanimljivo je i to da je ona rođena u Njujorku.

Otac joj je Amerikanac, a mama iz Tuske. Njenim roditeljima je bilo najbitnije da ne zapostavi školu tokom snimanja serije. Sada je ona odlična učenica, pohađa državnu školu i ide na brojne humanitarne akcije. Kako i sama ističe planra da nastavi da se bavi glumom, ali i da studira medicinu.

Evo kako ona danas izgleda:

Ne propustite