SLAVNA GLUMICA DOBILA DIJETE U ŠESTOJ DECENIJI: Sve se odigralo u strogoj tajnosti

Show
SLAVNA GLUMICA DOBILA DIJETE U ŠESTOJ DECENIJI: Sve se odigralo u strogoj tajnosti

Glumica Kameron Dijaz i njen izabranik, muzičar Bendži Meden, dobili su drugo dijete. Pored djevojčice Radiks, koju su dobili uz pomoć surogat majke, par sada ima i sina, kom su dali ime Kardinal.

„S radošću vas obavještavamo da se rodio naš sin, Kardinal Madiks“, počeli su u okviru objave na Instagramu ovim povodom, i u opisu dodali:

„Toliko smo sretni što je ovdje. Iz bezbjednosnih razloga i da bi mu sačuvali privatnost ne objavljujemo njegovu fotografiju, ali je mnogo sladak. Blagosloveni smo, zahvalni i šaljemo ljubav od naše porodice vašoj. Sve najljepše.“


Podsjetimo, Kameron Dijaz se za gitaristu grupe „Good Charlotte“ udala 2015. godine. Do sada nisu otkrivali da čekaju drugo dijete, ali je 2022. godine u medije dospjela vijest da žele proširenje porodice.

"Kameron i Bendži su razgovarali o još jednom djetetu i čak već neko vrijeme razmatraju tu želju. On je oduvijek želio veliku porodicu, a Kameron nije trebalo ni nagovarati nakon što je postala mama djevojčice", ispričao je tada izvor za US Weekly.

Kameron je svojevremeno govorila kako nikada ne želi da ima djecu, a sve se promijenilo kada je upoznala 8 godina mlađeg muzičara, te su mnogi ostali u šoku njenom odlukom da u ovim godinama dobije još jedno dijete

(ŽenaBlic)

Ne propustite