INTERNET GORI OD JEDNOG PITANJA: Svi su zapazili ovo u obraćanju Kate Middleton

Show
INTERNET GORI OD JEDNOG PITANJA: Svi su zapazili ovo u obraćanju Kate Middleton

Neki su primijetili da je gotovo redovit prizor da žena stoji uz svojega muža dok on objavljuje važne vijesti

Princeza od Walesa u petak je u video snimci svijetu objavila da boluje od karcinoma. U emotivnom obraćanju zahvalila se svima na podršci te posebno istaknula kako joj je u ovako teškom trenutku ‘to što ima Williama uz sebe velika utjeha i ohrabrenje‘.

Međutim, u tom trenutku Williama nije bilo uz nju pa su se mnogi zapitali: Gdje je William i nije li pomalo čudno što u ovako važnom i teškom trenutku nije uz svoju suprugu već ona sama, sjedeći na klupi u vrtu, objavljuje da je teško bolesna?

Neki su primijetili da je gotovo redovit prizor da žena stoji uz svojega muža dok on objavljuje važne vijesti. No zašto je Kate bila sada sama?

‘Ako ikada budem morala svijetu objavljivati loše vijesti, nemojte me tjerati da sjedim na klupi izgledajući kao najranjivija, najusamljenija osoba na svijetu. Supruga koja podržava i stoji pored svog muža u nevolji je norma. Ali Kate sve ovo mora sama?‘, napisala je jedna korisnica Twittera.

‘Objava Kate Middleton nije ono što ljudi misle. Ta je žena sjedila sama na klupi dok je svijetu govorila da ima rak. Ni William, ni itko drugi nije bio uz nju. Ovo samo dodatno potvrđuje da još nešto nije u redu‘, napisala je druga.

Ne propustite