SJEĆATE LI SE "NE DAJ SE, NINA"? Ovako danas izgledaju zvijezde popularne serije

Show
SJEĆATE LI SE "NE DAJ SE, NINA"? Ovako danas izgledaju zvijezde popularne serije

Prošlo je skoro dvadeset godina od emitiranja serije "Ne daj se, Nina", a mnogi danas ne bi ni prepoznali neke od zvijezda hit serije.

Serija se prikazivala se u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Makedoniji, a nastala je po predlošku kolumbijske telenovele "Yo soy Betty, la fea".

Hrvatska verzija serije snimala se godinu dana, a priča se vrtjela oko svijeta visoke mode, izgleda, ljepote, novca i uspjeha. U seriji su glavne uloge imali Lana Gojak, Robert Kurbaša, Kristina Krepela, Petar Ćiritović, Bojana Ordinačev i Andrija Milošević.

Lana Gojak utjelovila je lik Nine Brlek. Lanu su mnogi zapamtili po toj ulozi te sada drastično drukčije izgleda od onoga kako se predstavila u seriji.

U međuvremenu se udala za redatelja Sinišu Bajta i većinom glumi u pozorištu. Trenutno gledatelji mogu pratiti njen podcast "Mame kod Lane".

Robert Kurbaša glumio je Ninog šefa Davida Glowatzkog, bogatog nasljednika prestižne modne kuće. Glumca kojeg smo godinama gledali u brojnim televizijskim sapunicama i filmovima, danas možemo danas je fokusiran na pozorište.

U posljednje vrijeme, osim što radi isključivo autorske tekstove, često je i u ulozi dramaturga, režisera i producenta. Svojih uloga u serijama rado se sjeti.

Kristina Krepela glumila je Barbaru Vidić, Davidovu zaručnicu. Nakon "Ne daj se, Nina" pojavila u brojnim serijama. Glumila je čak i u "Igri prijestolja".

Glumica je oduvijek oduševljava javnost svojim nevjerojatnim izgledom, a čini se kao da već godinama nije ostarjela ni dana. Već nekoliko mjeseci je u vezi s zastupnikom u hrvatskom saboru Marinom Miletićem.

Srbijanska glumica Bojana Ordinačev u seriji je glumila Patriciju Vučković, Nininu kolegicu i Barbarinu prijateljicu. Ona karijeru gradi na izgledu i flertu, za razliku od radišne Nine. Stalno joj u seriji radi spletke kako bi se probila na njezinu poziciju.

Nakon "Ne daj se, Nina", proslavila se u Srbiji i igrala u seriji "Istine i laži". Bojana sada također većinom glumi u pozorištu, a i zvijezda je Instagrama, gdje je prati više od 70.000 ljudi.

Andrija Milošević utjelovio je Davidovog prijatelja Marka Savića, na kojeg je oko bacila Patricija. Bio je veliki šaljivdžija u seriji. Poslije je glumio u seriji "Andrija i Anđelka", po čemu ga i mnogo pamte.

Poznat je po humoru kojim često uveseljava pratitelje na društvenim mrežama, a 2022. godine imao je glavnu ulogu u filmu "Taxi Blues".

Ne propustite