SAHRANJEN LAV P. S. KOJI JE SA ŽENOM UBIO SINOVE PA SEBE! Na gr.oblju se pojavio samo jedan čovjek

Region
SAHRANJEN LAV P. S. KOJI JE SA ŽENOM UBIO SINOVE PA SEBE! Na gr.oblju se pojavio samo jedan čovjek

Otac ubica i samoubica, Lav P. S. (25) danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, poslije više od nedjelju dana od počinjenih zločina.

Njegovo tijelo danima niko nije preuzeo, sve dok Lavova porodica nije kontaktirala sa jednim pogrebnim preduzećem u Beogradu koje je jučer preuzelo tijelo sa Insitita za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Na Novom groblju zatekli smo samo porodičnog prijatelja Lavove porodice, niko od bližnjih se nije pojavio, a kako kaže ovaj čovjek, porodica Lava P. S. nije u stanju da prisustvuje.

- Tuguju, ne mogu da stoje na nogama, samo sam ja došao. Oni ljudi su imali dvoje djece, Lava i njegovu sestru, i sad su njega izgubili. Šta da se radi, velika greota - kaže porodični prijatelj, a o tome zna li nešto o tome kako je došlo do tragedije, nije želio da komentariše.

Kako je ispričao za Kurir, Lavovi roditelji nisu u stanju da prisustvuju, jer nisu bili u stanju da se pojave.

- Teško im je bilo da se pojave, na lijekovima su, u katastrofalnom stanju - kažu iz pogrebnog.

Lav je sahranjen bez prisustva sveštenog lica i krsta, s obzirom na to da je počinio samoubistvo, njegovo tijelo počiva u drvenom sanduku, a osim grobara i jedinog porodičnog prijatelja, nije bilo nikoga.

Da podsjetimo, kobnog 1. marta Novosađani su ostali zatečeni nizom tragedija, kada je oko 23 časa žitelje naselja Liman 2 zaprepastila vest o samoubistvo dvoje mladih. Naime, Lav i njegova supruga Martina P. S. skočili su sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke, a neposredno prije počinjenih samoubistava, na adresi gdje su stanovali, ubili su dvoje svoje djece, mališane od godinu dana i tri godine.

Novosadska policija tijela dečaka pronašla je u dnevnom boravku prekrivene bjelim čaršavom, a prvi toksikološki rezultati obdukcije pokazali su da su im u tijelu nađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti, iz tog razloga vjeruje se da su Martina i Lav djecu otrovali, prije nego što su počinili samoubistvo na drugoj lokaciji.

Istraga o ovim nezapamćenim zločinima traje, na osnovu čega će mnoga pitanja konačno dobiti svoje odgovore, iako ono što su istražitelji pronašli na mjestu njihovog stanovanja, budi jezu, s obzirom na to da su pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, kao i simboli odvajanja od kolektiva, na osnovu čega se može zaključiti da ima indicija da je riječ o pripadništvu neke vrlo opasne sekte.

Inače, majka je u srijedu ove nedelje sahranjena na evangelističkom groblju u Bačkom Petrovcu sa svojim mališanima u dva odvojena mala bijela kovčega, dok njeno tijelo počiva u drvenom sanduku. Martina je inače zajedno sa djecom sahranjena u istom grobnom mjestu i to pod djevojačkim prezimenom.

(Izvor: Kurir.rs)

Ne propustite