Majka poznate pjevačice ukrala dečka kćerki: ODMAH OSJETILI HEMIJU

Show
Majka poznate pjevačice ukrala dečka kćerki: ODMAH OSJETILI HEMIJU

Američka glumica i pjevačica Majli Sajrus (31), poznata po naslovnoj ulozi u tinejdžerskoj seriji "Hana Montana", nedavno je osvojila svoju prvu Gremi nagradu, a u pobjedničkom govoru nije se zahvalila svom ocu Biliju Reju.

Tada su počela nagađanja da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, međutim, ova drama ubrzo je zaboravljena, nakon što se saznalo da je novi suprug Majline majke Tiš Sajrus (56), prije braka sa njom, bio u vezi sa glumicom Noom, 24, njenom najmlađom ćerkom i sestrom popularne pjevačice.

Glumac Dominik Parsel (54), viđao se sa Noom, kada je Tiš počela da ga zavodi - rekao je izvor za "US Weekly", i dodao da je Tiš znala za vezu Dominika i njene ćerke, koja je bila izuzetno povrijeđena kada joj je majka ukrala dečka.

Izvor za magazin "Pipl" je rekao da su Noa i Dominik prestali da se viđaju kada je Tiš počela da mu se javlja.

Ona je nedavno gostovala u jednom podkastu, gdje je pričala o vezi sa Parselom. Rekla je kako je Dominik bio njena dugogodišnja simpatija, čak i dok je bila u braku sa Bilijem Rejom. Navela je i da joj je Dominik još 2016. godine poslao poruku na Instagramu, koju ona tada nije vidjela. Kratko nakon razvoda od Bilija 2022. godine, odgovorila mu je na poruku.

Tiš i Dominik su odmah osjetili hemiju i privlačnost, iako su oboje bili u drugim vezama. Tiš je bila u dugogodišnjem braku sa Bilijem Rejom Sajrusom, ocem njene djece.

Tajno vjenčanje
Tiš i Dominik su pokušali da sakriju svoju vezu od javnosti i svoje porodice, ali su ih paparaci ubrzo uhvatili na djelu. Njihove fotografije su se pojavile u tabloidima i izazvale skandal i osudu. Mnogi su ih optužili za nevjerstvo, neprofesionalnost i nepoštovanje prema njihovim bivšim partnerima i djeci. Posebno je bila povrijeđena Noa Sajrus, koju je izdala rođena majka.

Tiš i Dominik su se branili da su se zaljubili i da nisu mogli da se odupru svojim osjećanjima. Oni su tvrdili da su njihove prethodne veze već bile u krizi i da nisu imali namjeru da povrijede nikoga. Rekli su, takođe, da su se suočili sa mnogim izazovima i preprekama zbog svoje veze, kao što su pritisak medija i neprijateljstvo njihovih porodica. Oni često pokazuju svoju ljubav na društvenim mrežama, gdje objavljuju zajedničke fotografije i ljubavne poruke.

Tiš i Dominik su se vjenčali u decembru 2023. godine, na tajnoj ceremoniji u Malibuu, Kalifornija. Međutim, ni jedno ni drugo dugo nisu potvrdili ovu vijest, niti su objavili fotografije sa vjenčanja.

Noa nije prisustvovala vjenčanju. Tada se nagađalo da je preskočila ceremoniju, jer je bila na strani oca u razvodu, ali sudeći prema pisanjima medija, čini se da je ipak razlog bila veza njezine majke sa njenim bivšim dečkom. Noa, navodno, nije ni bila pozvana na vjenčanje, a prema nekim izvorima, Majli je čak rekla obezbjeđenju da je zaustave ako bude došla i pokušala da uđe na vjenčanje.

Majli tada, kako piše "Pipl", nije znala da je Noa bila u vezi sa novim suprugom njene majke.

Tiš Sajrus ima petoro djece. Ona je majka Majli, Brejsona i Noe, koje je dobila sa Bilijem Rejom Sajrusom, kao i Brendi i Trejsa, koje je dobila iz prethodne veze. Ona je, takođe, maćeha Kristoferu Kodiju Sajrusu, Bilijevom sinu iz prethodne veze, prenosi "Politikin magazin".

Dominik Parsel ima četvoro djece iz braka sa Rebekom Vilijamson, biološke blizance Džozefa i Odri i dvoje usvojene djece Lili Rouz i Ogasta. Oni su se vjenčali 1998. godine, a razveli 2008. godine.

Ne propustite