Evo u kakvom je stanju Kejt Midlton: Ujak otkrio informacije koje je svijet čekao

Show
Evo u kakvom je stanju Kejt Midlton: Ujak otkrio informacije koje je svijet čekao

Kejt Midlton nakon abdominalne operacije "ima najbolju negu na svetu", rekao je njen ujak Geri Goldsmit, koji trenutno učestvuje u britanskoj verziji rijaliti programa "Veliki brat-poznati".

Goldsmit je istakao da ga je u to uverila njegova sestra Kerol Midlton, majka princeze od Velsa, piše Skaj njuz. On je dodao da smatra da nije po bontonu da komentariše zdravlje princeze, pošto ona ne želi da razgovara o tom pitanju, ali da će, ako bude bilo zvaničnog saopštenja o bolesti, on iznijeti svoje mišljenje.

Učesnik „Velikog brata“ potvrdio je da će se princeza Kejt vratiti zvaničnim dužnostima, što je Bakingemska palata najavila da će se dogoditi poslije Uskrsa.

Buduća kraljica primljena je 16. januara u Londonsku kliniku, privatnu bolnicu u kojoj se kralj Čarls Treći liječio zbog uvećane prostate, na planiranu operaciju abdomena. Princeza od Velsa nije viđena u javnosti od kraja decembra, kada je snimljena u božićnoj šetnji sa ostalim članovima kraljevske porodice, u Sandringemu, u Norfoku, prenosi Nova.rs.

Ne propustite