Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti zašto ODRASTA UZ JEDNOG RODITELJA

Show
Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti zašto ODRASTA UZ JEDNOG RODITELJA

Pjevačica Marija Šerifović ne krije koliko uživa u majčinstvu, te gotovo svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama izvještava o tome kako provodi vrijeme sa sinom, piše Story.hr.

Ipak, o nasljedniku javno ne govori mnogo, a sada je napravila izuzetak, te otkrila kako uspijeva da uskladi majčinstvo i karijeru, piše Story.hr.

- Jako je izazovno! Koliko god samibila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario donio mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pjevačica, te otkrila da li razmišlja o tome kako će Mario objasniti zašto odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna.

- Kada za to dođe vrijeme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dijete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - rekla je Marija, pa dodala:

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno.

Marija je otkrila i da joj znače savjeti koje dobija od drugih i iskusnijih majki.

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih savjeta koje sam primenila. Oduijvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona.

Ne propustite