"OTAC POZVAO MAJKU, REKAO JOJ DA PLANIRA DA UBIJE BRATA" Progovorio brat ubijenog iz Vladimiraca

Region
"OTAC POZVAO MAJKU, REKAO JOJ DA PLANIRA DA UBIJE BRATA" Progovorio brat ubijenog iz Vladimiraca

Na njivi u blizini porodične kuće u Vladimircima kod Šapca, danas oko 16:30 časova, pronađeno je tijelo muškarca dok je nedaleko od njega ležao drugi muškarac koji je davao znake života, ali je imao teške povrede glave.

Među mještanima Vladimiraca, postoje različita mišljenja o tragičnom događaju. Dok neki tvrde da je otac ubio svog sina iz razloga što je bio problematičan, drugi pak tvrde suprotno. Zaposleni u prodavnici gdje je radio opisali su ga kao dobrog mladića, dok su istovremeno imali negativan stav o njegovom ocu.

 - Otac je loš čovek, a on je bio dobar, nikoga nije dirao niti pravio probleme. Pored rođenog brata, imao je i sestru, ona se udala. Ne znam šta ga je nateralo na takvu odluku, da ubije svoje dete, to je njegova krv - kažu mještani.

Porodična tragedija

- Nisam ni slutio da ovo može da se desi, moj brat živi malo dalje odavde, on je znate lečen na psihijatriji zbog alkoholizma u Beogradu i skoro se vratio - rekao je brat ubijenog.

Brat ubijenog je otkrio da je majka upozorila policiju i hitnu pomoć nakon što ju je otac obavijestio o svojim namjerama, ali nažalost, njihov dolazak je bio prekasno.

Tragični događaj ostavio je porodicu u šoku, posebno zbog lošeg odnosa oca i ubijenog brata.

Kurir.rs/Republika

Ne propustite