Karleuša prošetala pistom na Pariskoj nedelji mode: Izgledom ostavlja bez daha - EVO KO JE S NJOM

Show
Karleuša prošetala pistom na Pariskoj nedelji mode: Izgledom ostavlja bez daha - EVO KO JE S NJOM

Rame uz rame sa najvećim svjetskim modelima

Regionalna zvezda Jelena Karleuša danas je u uz mnoge svjetske zvijezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz svijeta mode, muzike, i filma.

Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svjetski poznate ličnosti, a sada i Jelenu Karleušu.

foto: Miloš Miletić

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ, gdje su mjesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno "najvrelijih" novih modnih brendova.

Jelenina najveća podrška u Parizu su kćerke Atina i Nika Tošić, kao i njen najbolji prijatelj Zoran Birtašević i cijeli tim.

Ovo je velika stvar kako za samu Jelenu, tako i za njih.

(Telegraf.rs)

Ne propustite