NEVIĐENI SKANDAL: Pogledajte gol zbog kojeg je BILO I KOMENTATORU NEUGODNO

Sport
NEVIĐENI SKANDAL: Pogledajte gol zbog kojeg je BILO I KOMENTATORU NEUGODNO

Dečić, lider crnogorskog prvenstva, pobijedio je kod posljednjeplasirane Mladosti Donje Gorice 3:0. Viralan je prvi gol gostiju. Točnije, reakcija stopera domaćih prilikom udarca na gol suparnika, piše Index.hr

Gosti su poveli pred kraj nadoknade prvog poluvremena golom Bojana Matića s desetak metara udaljenosti. No on je zabio zahvaljujući tome što mu se Zvonko Ceklić, branič domaćih, maknuo s puta. On je sklonio nogu da ne ometa suparnika na šutu te usput i skočio kako bi se dodatno osigurao da mu ne blokira udarac.

Ovakvo njegovo ponašanje izazvalo je podsmijeh crnogorskih ljubitelja nogometa, a indikativna je i reakcija komentatora RTV Crne Gore: "Jao... Poskočio je Ceklić, lopta je prošla ispod njega i završila u golu. Strijelac Matić. Evo, pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Evo, pogledajte. Nevjerojatno... I očekivano."

Zanimljivo je da je trener domaćih na poluvremenu zamijenio Ceklića, inače igrača Budućnosti iz Podgorice na posudbi u Mladosti. Nakon što je Dečić ovako poveo, utakmicu je riješio golovima u 85. i 87. minuti. Na pobjedu Dečića koeficijent je bio 1,25, a na Mladost 9.

Ne propustite