SVAKA KUĆA IMA OVO PIĆE, A OD NJEGA KOSA RASTE LUDOM BRZINOM: Trik koji daje sjajne rezultate

Zanimljivosti
SVAKA KUĆA IMA OVO PIĆE, A OD NJEGA KOSA RASTE LUDOM BRZINOM: Trik koji daje sjajne rezultate

Za omiljeno piće na Balkanu se oduvijek govori da je lijek, a sad se upotrebljava i za rast kose i bukvalno pomaže sa svim problemima koji se toga tiču.

Kosa često predstavlja jedan od zaštitnih znakova svake žene. Način stilizovanja kose je važan, jer može da učini da lice izgleda mladoliko i da dođe do izražaja. Međutim, mnoge žene imaju problem sa rastom kose.

Ipak, postoji rješenje, a to je vjerovali ili ne, rakija. Da, dobro ste pročitali! Mnogima ovo izgleda nevjerovatno, međutim rakija ima funkciju podsticanja cirkulacije što će da ubrza proces rasta kose.

Potrebno je da ravnomjerno rasporedite manju količinu rakije na cijelo teme, vodeći računa da ne pokvasite vrhove kose, kao i cijelu dužinu kako ne biste isušili vlas.

Dakle, rakiju je potrebno da umasirate kružnim pokretima u tjeme glave, a zatim da nagnete glavu na dole i nastaviti sa masiranjem. Osjećaj toplote i peckanja ne bi trebalo da vas brine budući da je to znak da je rakija podstakla proces cirkulacije.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Ovaj trik može da donese velike rezultate, međutim važno je da ne pretjerujete, dovoljno je da postupak uraditi jednom do dva puta nedjeljno, kako navodi "Stil". Također se savjetuje da se uz kombinaciju sa rakijom koristi neko ulje, kao što su grožđano, kokosovo ili maslinovo, prenosi BlicŽena.rs

Ne propustite