Ovako je ubijeni reprezentativac Stefan Savić (23) pričao pred smrt o medalji sa SP u Tirani

Region
Ovako je ubijeni reprezentativac Stefan Savić (23) pričao pred smrt o medalji sa SP u Tirani

Nesretno nastradali srpski MMA borac Stefan Savić (23) je samo par mjeseci pred smrt napravio uspjeh karijere i osvojio bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

On je nakon tog velikog uspjeha gostovao u podkastu "MMA INSTITUT", gdje je pričao o tome kako je doživio cijelo takmičenje, koje se održalo u Tirani.

Pre svega je pričao njegov trener, koji je istakao da je mladi borac bio svjestan da nastupa za Srbiju.

- Stefan je napravio veliki uspeh, za sebe, za nas kao klub, ali za Srbiju je uradio sve. On je u dresu Srbije kao član reprezentacije uradio to. Prolivao je krv zbog toga - izjavio je njegov trener.

Potom je Stefan objasnio kako je doživio cijeli događaj.

- Malo više nego u Beogradu, bilo je drugačije, bio je veći pritisak zbog veličine koju nosim na takmičenje, pošto se radilo za Srbiju. Imao sam dosta podrške, dosta ljudi mi je pisalo pa sam imao odgovornost prema svima da odradim kako treba. Pozitivan stres je postojao, strah koji treba da postoji da bih odradio borbu kako treba - opisao je borac.

Na taj komentar se ubacio voditelj emisije, koji je na šaljiv način prokomentarisao.

- Znaš zašto je bio strah? Zato što je to nekad bila Srbija gde si se tukao. Zato smo morali da uzmemo medalju - ubacio se voditelj programa.

Uz osmijeh je nastavio Stefan Savić.

- Što sam ja rekao, sve će ovo jednog dana biti Srbija opet. Pozitivni strah i opterećenje da odradim kako treba. Kad sam ušao sve je bilo lakše i lakše - uz osmeh je rekao Savić.

Pa je nastavio...

- Sreli smo se na hodniku, pogledali se u oči i već sam video da sam ušao u dušu i da sam uzeo... Tu smo se razišli. Posle kada smo se našli posle pola sata, video sam da je bio dinamičan, pravio pritisak, napadao, ali našao sam rupe i brzo sam završio to - zaključio je Savić.

Ne propustite