Josipa Lisac se oglasila nakon navoda da je prozvala Aleksandru Prijović: “Povrijedili ste me”

Zanimljivosti
Josipa Lisac se oglasila nakon navoda da je prozvala Aleksandru Prijović: “Povrijedili ste me”

Pjevačica Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posjećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

Naime, razliku od nje, pjevačica Josipa Lisac je održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova.

Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mjesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju, a sada se oglasila na svom profilu na instagramu i istakla da su njene riječi izmišljene.

“Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović. Te riječi su izmišljene. One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?”, napisala je Josipa Lisac.

Podsjetimo, gostujući u jednoj emisiji, Josipa je na pitanje kako komentariše uspjeh Aleksandre Prijović odgovorila:

“Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno”, istakla je Josipa tom prilikom.

Nakon Zagreba, podsjetimo, Aleksandra Prijović je održala pet koncerata u Osijeku. Pjevačica je bila posebno emotivna jer je napravila spektakl u svom rodnom kraju, a na jednom od koncerata rekla je da je veče prije spavala u rodnoj kući u Belom Manastiru.

Ne propustite