Pjevač se izvinio Severini i njenoj porodici nakon neprijatne scene na Dori: "Pretjerao sam"

Show
Pjevač se izvinio Severini i njenoj porodici nakon neprijatne scene na Dori: "Pretjerao sam"

Ističe da mu nije bila namjera da je povrijedi

Pjevačica Severina Vučković bila je gost grupe "Let 3" tokom nastupa na hrvatskom muzičkom takmičenju "Dora", na kojem se kandidati bore za odlazak na Evroviziju.

Pred kamerama, Seve je doživjela veoma neprijatne scene, o kojoj se i danas priča.

Hrvatska zvijezda se na sceni pojavila sa velikim plišanim čekićem, što je bila asocijacija na njena decenijska suđenja o koje je javnost upućena, a pošto su svi iz grupe "Let 3" bili obučeni kao pilići i Severina je bila u žutom.

Ona je kod sebe imala i veliko, plastično jaje, oko kojeg se i podigla frka, kada joj je pevač i radio voditelj Saša Lozar rekao:

- Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu - rekao je Lozar, zavlačeći ruku u džep, što je aludiralo na nešto sasvim drugačije.

Saša se po završetku takmičenja javno izvinio Severini, putem društvene mreže Instagram.

- U životu postoje momenti kada se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti - napisao je Saša Lozar.

(Telegraf.rs)

Ne propustite