SLOBINA ŽENA PRONAŠLA MISTERIOZNO PISMO NAKON SVADBE: U kući zatekla poruku - PA SVIMA POKAZALA

Show
SLOBINA ŽENA PRONAŠLA MISTERIOZNO PISMO NAKON SVADBE: U kući zatekla poruku - PA SVIMA POKAZALA

Sloba i Jelena Radanović nedavno su organizovali proslavu kako bi obilježili ne samo svoje vjenčanje, već i prvi rođendan svog sina Damjana. Na Instagramu se oglasila Jelena, otkrivajući misteriozni poklon koji je Sloba pripremio za njihovog sina. U pitanju je koverta sa porukom koju će Damjan otvoriti tek kada napuni 18 godina, 21. februara 2041. godine. Ovaj gest očigledno pokazuje duboku emotivnu vezu oca i sina, piše Republika.rs.

Sloba se takođe oglasio putem društvenih mreža, ističući koliko uživa u ulozi oca. On je podijelio svoje oduševljenje prvim godinama sinovljevog života, ističući važnost svakog trenutka provedenog sa sinom. Njegove riječi odaju duboku emotivnu povezanost i ljubav prema sinu.

Ovaj gest nije samo simboličan, već predstavlja i duboko emotivni čin koji će imati posebno značenje za porodicu Radanović u budućnosti.

- Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine. Hvala ti. Od tate Slobodana - piše na koverti čiji sadržaj nije poznat.

Ne propustite