Prijovićka od Hrvata do sada zaradila skoro 3,5 miliona € i tu nije kraj: Evo koliko će profitirati

Show
Prijovićka od Hrvata do sada zaradila skoro 3,5 miliona € i tu nije kraj: Evo koliko će profitirati

Pjevačica Aleksandra Prijović je nakon vrlo uspješnih pet koncerata u Osijeku i pet u Zagrebu zaradila nešto manje od 3,5 miliona eura, piše hrvatski 24sata.hr, ali tu nije kraj jer je najavila koncerte u Rijeci i Varaždinu.

Prvi koncerti u oba grada rasprodali su se za manje od jednog dana, pa je pjevačica najavila nove datume.

Prija će pred hrvatskom publikom pjevati u dvorani Zamet. Karte se prodaju u četiri kategorije: fan pit za 30 eura, vip stolovi za 45, tribine za 32, te parter za 25 eura.

Prema zvaničnim informacijama, kapacitet dvorane je 5.000 ljudi, oko 2.350 odlazi na tribine i VIP stolove, a ostalih okvirno 2.500 (kapacitet dvorane je smanjen zbog stolova) na parter i fan pit. Samo na kartama za sjedeća mjesta i stolove, Prija će zaraditi 78.000 eura, a na preostala mjesta oko 68.750 eura.

Ako se sve zbroji, po areni će zaraditi nešto manje od 147.000 eura, a za trenutno najavljene tri, otprilike 441.000 eura.

Treba napomenuti da je ovo iznos bez troškova zakupa dvorane, kao i ostalih troškova produkcije, garderobe i druge opreme.

Iz Centra Zamet su rekli da informacije o cijeni zakupa dvorane nisu dostupne za javnost.

U Varaždinu je pjevačica za sada najavila dva koncerta u Areni Varaždin. Prema stranicama Arene, kapacitet je 50.33, ali treba uzeti u obzir da će realni kapacitet biti nešto manji zbog VIP stolova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Karte se prodaju u kategorijama VIP loža (100 eura), experience tribina (37 eura), parter (25 eura), tribina (32 eura), VIP sto parter (45 eura), VIP sto fan pit (50 eura) te fan pit (30 eura).

Iako su cijene karata nešto drugačije, kapacitet varaždinske dvorane isti je kao i riječke, pa se može pretpostaviti da će u dvije najavljene arene tamo zaraditi 294.000 eura.

Podsjetimo, mlada zvijezda Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u dvorani u Osijeku, za koje je zaradila nevjerovatnih 875.000 eura, što je Hrvate ostavilo u šoku.

Kako navodi pomenuti portal, dvorana može da primi i do 6.500 ljudi, a kapacitet je, kada su u pitanju Aleksandrini koncerti, bio manji zbog kafanskih stolova.

- Svako veče je bilo rasprodato. Na svakom koncertu je bilo oko 5.000 fanova - rekli su organizatori, a piše 24sata.hr.

Prema slobodnoj procjeni, samo od prodaje ulaznica Prija je zaradila 875.000 eura. Najjeftinija karta je bila 25, a najskuplja 45 eura, koliko je bilo potrebno za VIP sto.

Prema cjenovniku dvorane, Aleksandra je za zakup prostora za pet koncerata platila oko 50.000 eura, a tu su i troškovi kao što je zakup sale, scenografija, svjetla, bend, koji su svakako dosta manju u odnosu na njenu ukupnu zaradu.

- Zakup velike sale sa tribinama u Edukativno-sportskoj hali Gradski vrt za jedan koncert iznosi 9954,21 evra sa PDV-om - rekao je za "Glas Slavonije" direktor Sportskih objekata koji upravljaju dvoranom "Gradski vrt".

Zanimljiva je i činjenica da su brojni Hrvati ostali u potpunom šoku nakon što je javno otkriveno kolika je ukupna zarada Aleksandre Prijović nakon pet koncerata. A turneja se nastavlja...

(Telegraf.rs)

Ne propustite