Biden: Putin je ludi ku*vin sin

Svijet
Biden: Putin je ludi ku*vin sin

Američki predsjednik Joe Biden nazvao je ruskog predsjednika Vladimira Putina "ludim kurvinim sinom" tijekom prikupljanja donacija u San Franciscu. Kritizirao je i Donalda Trumpa jer se usporedio s ruskim oporbenim čelnikom Navalnim koji je umro prošli tjedan u arktičkom zatvoru.

"Imamo ludog kurvinog sina Putina i druge, i uvijek se moramo brinuti da bi mogao izbiti nuklearni rat, ali egzistencijalna prijetnja čovječanstvu je klima", rekao je Biden.

Obraćajući se donatorima u privatnoj kući u San Franciscu Biden je također rekao da je bio zapanjen nedavnim komentarima koje je dao njegov vjerojatni republikanski protukandidat Trump.

Trump je sumnjivu smrt ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navalnog usporedio s vlastitim pravnim problemima u SAD-u. Trump je kažnjen s 350 milijuna dolara nakon što je njujorški sudac utvrdio da je godinama lagao o svom bogatstvu u financijskim izvještajima. Trump je rekao da je presuda oblik "komunizma ili fašizma".

"Neke od stvari koje je ovaj tip govorio, poput toga da se uspoređuje s Navalnim... kaže da je bio proganjan, baš kao što je Navalni bio progonjen. Ne znam odakle ovo, dovraga, dolazi", rekao je Biden.

(Index.hr)

Ne propustite