"MARKO I JA ODAVNO VIŠE NISMO ZALJUBLJENI" Luna se oglasila i sve iznenadila

Show
"MARKO I JA ODAVNO VIŠE NISMO ZALJUBLJENI" Luna se oglasila i sve iznenadila

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem ima dvije kćerke i potpuno su se posvetili porodici i mirnom načinu života.

Luna se rijetko eksponira u javnosti i iznosti detalje iz njihove privatnosti, a mi smo je sada zatekli na snimanju jedne emisije, te nema je otkrila kakva je kao majkai da li je stroga:

- Jesam. Umijem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umijem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - rekla je ona u razgovoru za "Blic".

Kako je nedavno bio Dan zaljubljenih, pitali smo Đoganijevu kako je praznik provela sa svojim suprugom.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na djeci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje jdece. Svakako je bilo prelijepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - odgovorila je ona.

Đoganijeva je istakla da za nju više nema odmora, već da je u potpunosti posvećena djevojčicama da i gleda kako njima da ugodi.

- Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog djece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promijene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promjena, dobar hotel, dobro društvo...

(Blic.rs)

Ne propustite