TORTA S MEDOM, VATROMET: Na svadbi Slobe i Jelene LOM! JELENA OPET TRUDNA? A tek Slobina reakcija

Show
TORTA S MEDOM, VATROMET: Na svadbi Slobe i Jelene LOM! JELENA OPET TRUDNA? A tek Slobina reakcija

Jelena i Sloba Radanović napravili su veliko slavlje - svadbu i prvi rođendan sinu Damjanu. Par je gala proslavu održao u jednom luksuznom restoranu na Ada Huji, a među zvanicama bile su mnoge poznate ličnosti sa estrade, koji su uzeli mikrofon i pjevali do zore.

Sloba i Jelena poslije plesa i veselja pred ponoć su isjekli tortu uz pjesmu "Marš na drinu", a na vrhu je umjesto figurica mladenaca bio meda. Poslije toga je uslijedio vatromet za prvi Damjanov rođendan.

Mikrofon su tokom slavlja preuzimale kolege tako su atmosferu dizali Džani i Baja Mali Knindža, a mladoženja je sve vrijeme bio veseo, plaćao muzici i nazdravljao.

Inače, Sloba i Jelena nisu imati prvi ples, već da će svojoj supruzi otpjevao numeru Marinka Rokvića "Tri u jednoj", kojom je želio da pokaže Jeleni da je samo ona prava žena za njega.

I pjevačeva mama Draginja je dobila svoju pjesmu, pa joj je pjevač Boško Nikolić zapjevao "Danas majko ženiš sina" dok se veselila sa Slobom i kumom.

Sloba i Jelena su, inače, sinoć pokrenuli glasine da očekuju još jedno dijete, jer su pričali o prinovi.

- Jelena, da li priželjkuješ djevojčicu, da liči na tebe? - glasilo je pitanje novinara za Slobinu suprugu.

- Je l' vi to meni slutite nešto, ljudi? - kazala je ona, dok je Radanović sve vrijeme klimao glavom.

- Sačekajte da završim sa udajama... (smijeh) Priželjkujem djevojčicu, a neka liči na koga god hoće - dodala je Jelena, dok se Sloba sve vrijeme smješkao i klimao glavom, što je odmah pokrenulo priče da je ona trudna.

(Kurir.rs/Blic.rs)

Ne propustite