OGLASILA SE SEVERINA NAKON ŠTO JOJ JE SUD VRATIO SINA: Evo šta sada slijedi!

Show
OGLASILA SE SEVERINA NAKON ŠTO JOJ JE SUD VRATIO SINA: Evo šta sada slijedi!

"Nisam uopšte očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku", istakla je pjevačica

Nakon što joj je sud vratio starateljstvno nad sinom Aleksandrom, hrvatska zvijezda Severina Vučković oglasila se i navela da borbu nastavlja dalje.

Splitski Županijski sud je 6. februara ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "staratesljstvo obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Sverina se nakon odluke, oglasila i najavila da će "tražiti samostalno starateljstvo".

- Nisam uopšte očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije - rekla je Severina za 24sata.hr

- Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta nedeljno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražiću samostalno starateljstvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se pravosuđe lopta, žrtava pravosuđa i institucija, 'moćnih i nemoćnih žena i ženica' - dodala je pjevačica.

Severinin sin i menažer Tomica trenutno u Istri slave rođendane.

- Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja… - rekla je Severina za 24sata.

Podsjetimo, Severini je sud nakon oduzimanja vratio starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Naime, dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski medij.

Kako saznaje "Slobodna Dalmacija" splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno", piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

Za Severinu Vučković danas je najradosniji dan u životu - rođendan njenog sina jedinca Aleksandra.

Ne propustite