MOŽETE LI JE PREPOZNATI? Najveća regionalna muzička diva danas slavi svoj 74. rođendan

Show
MOŽETE LI JE PREPOZNATI? Najveća regionalna muzička diva danas slavi svoj 74. rođendan

Legendarna domaća pjevačica Josipa Lisac danas slavi svoj 74 rođendan! Zagrepčanka je rođena upravo na Dan zaljubljenih, 14. veljače 1950. godine, a o svemu se oglasila i na društvenoj mreži Facebook i Instagram.

"Sretan nam rođendan draga! Ovako sam se s 14 godina i u OpArt cipelicama žurila da te sustignem. Modna revolucija Mary Quant 60-ih", napisala je Josipa Lisac uz svoju fotografiju iz mladosti. 

U komentarima ispod fotografije nizale su se samo lijepe želje. "Neka vam srce uvijek ostane mlado i puno radosti", "Sretan i raspjevan rođendan želim", "Sretan rođendan vodenjaku mom", "Sretan rođendan draga Josipa, uveseljavaj nas još puno, puno godina", samo su neki od više od stotinu komentara, a objava je prikupila gotovo hiljadu oznaka "sviđa mi se". 

Još od malih nogu započela je svoju muzičku karijeru, snimila stotine pjesama, i definitivno se upisala u "knjigu" velikana domaće muzičke scene.

Osim što je ova umjetnica poznata po svom osebujnom glasu i talentu za muziku, poznata je i kao prava zaljubljenica u modu pa je tako godinama unazad, još od svojih muzičkih početaka, uvijek privlačila pozornost modnim kombinacijama, piše Večernji list.

Ne propustite