"Sinoć sam spavala u svojoj rodnoj kući": EVO ŠTA JE PRIJOVIĆKA IZJAVILA SINOĆ U OSIJEKU

Show
"Sinoć sam spavala u svojoj rodnoj kući": EVO ŠTA JE PRIJOVIĆKA IZJAVILA SINOĆ U OSIJEKU

ALEKSANDRA Prijović sinoć je nastupila u Osijeku i napunila dvoranu Gradski vrt.

Pjevačica je nakon koncerta održala konferenciju za medije i razgovarala s novinarima o koncertu i budućim planovima. Na pitanje novinara o tome hoće li obići svoju rodnu kuću Aleksandra je rekla: "Sinoć sam spavala tamo."

Prijović je rekla da su došli mnogi njezini susjedi i prijatelji iz Belog Manastira. Otkrila je da je u publici bila i njezina razrednica.

"Nisam mogla zamisliti da ću u Osijeku imati pet koncerata. Jako sam sretna i svi smo sretni. Uživala sam večeras", dodala je.

Pitali su je i za Severinu Vučković.

"Mogu reći samo jednu stvar. Ja kao majka mislim da dijete treba biti pored svoje majke", odgovorila je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Komentirala je i situaciju u Zadru.

"Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju muziku, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert", dodala je.

Dvorana u Osijeku je bila krcata

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta. Fanovi su svaku pjesmu pjevali uglas s pjevačicom. Kako je otkrila na koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njezina porodica te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala, piše Index.hr.

Koncert je, kao i one u Zagrebu, započela pjesmom Za nas kasno je, a odjenula je srebrnu šljokičastu kreaciju. Na početku koncerta je rekla da joj je drago što je u Osijeku jer je to blizu njenog rodnog mjesta.

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove", rekla je Aleksandra.

Ne propustite