SARA OSTAVLJA SVE BEZ DAHA: Unuka Ljubiše Samardžića izgleda kao top model (FOTO)

Foto i video
SARA OSTAVLJA SVE BEZ DAHA: Unuka Ljubiše Samardžića izgleda kao top model (FOTO)

Legendarni Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe ostavio je brojne uloge, nagrade i priznanja, ali i unuke, od kojih je jedna Sara Samardžić.

Unuka Ljubiše Samardžića po zanimanju je diplomirani menadžer bezbjednosti, međutim javnosti je interesantna upravo zbog činjenice da joj je djeda bio jedan od omiljenih srpskih glumaca. Osim što plijeni lepotom, Sara izgleda kao manekenka što dokazuju i njene slike na društvenim mrežama.

Sara nije imala nimalo lak život.

Patila je zbog smrti oca koga je izgubila jako rano, a ni njen djeda Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

Velika tuga Saru je zadesila ponovo prije nekoliko godina kada je izgubila i majku.


Unuka Ljubiše Samardžića tada je podijelila fotografiju sa vjenčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negdje zajedno.

Poslije djedine smrti Sara je na Instagramu napisala:

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim djedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj djeda može da sjedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba – napisala je Sara između ostalog, a potom se oprostila od djede:


– Znam da si tamo gore srećan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio, piše Blic.

Ne propustite