EVO KAKVE RIJEČI JE KARLEUŠA UPUTILA VUČIĆU NAKON IZLAGANJA U UN-u: "Jedna mučna i nadrealna slika"

Show
EVO KAKVE RIJEČI JE KARLEUŠA UPUTILA VUČIĆU NAKON IZLAGANJA U UN-u: "Jedna mučna i nadrealna slika"

Jelena je na stori objavi svog Instagrama prokomentarisala jučerašnje izlaganje Vučića

Pop pjevačica Jelena Karleuša podržala je predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića i izrazila oduševljenje njegovim izlaganjem na jučerašnjoj vanrednoj sjednici Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija.

Jelena je na stori objavi svog Instagrama prokomentarisala Vučića i njegovo izlaganje o Kosovu.

- Gledala sam izlaganje Vučića u UN. Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem "Bravo". Iskreno, pod utiskom sam! Kakav govor, kakav nastup! Ko nije gledao mora da pogleda. Ispred njega, dok je govorio, stajao je natpis "Srbija". Preko puta njega napadao ga je neki čovjek bez imena zemlje iz koje dolazi, koji je jednom Srbinu pokušavao da objasni kako njegova zemlja nije njegova - započela je ona i dodala:

- Jedna mučna i nadrealna slika, šokantna u svakom smislu. Juče se borila naša zemlja Srbija. Juče ju je diplomatski maestralno, pred čitavim svetom smireno, argumentovano, branio jedan čovjek. I potpuno je ovde nebitno za koga vi glasate, ko vam se dopada, a ko ne na političkoj sceni, ovo je da skine kapu svako ko se osjeća kao Srbin. Na momenat mi je bilo i potresno, jer je tema bila odbrana pravde. Najmanje što možemo je da u ovakvim momentima budemo složni kao narod, da ne budemo ono zbog čega nam se smeju u lice, nesložni i oslabljeni. Još jednom, kakav govor Vučića... Pogledajte snimak - napisala je Karleuša na svom Instagram storiju.


Ne propustite