"OPET IMAM KILAŽU KOJU SAM IMALA OSAMDESETIH" Lidija Vukićević drastično smršala, OVAKO SADA IZGLEDA

Show
"OPET IMAM KILAŽU KOJU SAM IMALA OSAMDESETIH" Lidija Vukićević drastično smršala, OVAKO SADA IZGLEDA

Glumica Lidija Vukićević (61) ponosna je na svoj izgled, a i te kako vodi računa o liniji, pa sad ima istu težinu koju je imala krajem osamdesetih godina prošlog vijeka, kad je snimala seriju "Bolji život".

Lidija je vegeterijanac, što joj jako prija, a uspjela je da skine veliki broj kilograma.

- Uvijek osluškujem svoje IJtelo, pa sam u poslJednje vrIJeme promIJenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - kazala je nedavno.

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život" - dodala je Lidija za "Hello".

- Ne može žena da počne da se njeguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vrIJeme. Kult negovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, prIJe odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti - zaključila je bila za pomenut medij.

Ne propustite