5 znakova čeka NEVIĐENA SREĆA u narednih 7 dana: Ulazak Merkura u Vodoliju otvara im VRATA USPJEHA!

Horoskop
5 znakova čeka NEVIĐENA SREĆA u narednih 7 dana: Ulazak Merkura u Vodoliju otvara im VRATA USPJEHA!

Energija ove nedjelje, između 5. i 11. februara 2024. godine doneće neočekivani uspjeh i sreću pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova. Oni će konačno osetiti šta znači uspjeh, ali ne nezasluženo. To je nagrada za sve one dane koje su proveli marljivo radeći i trudneći se da daju svoj maksimum u svemu.

Pogledajte kojih 5 horoskopskih znakova će imati najbolji horoskop pod uticajem Merkura koji ulazi u Vodoliju. Među njima su Ribe, Ovan, Škorpija, Vaga i Bik.

Ove nedjelje kosmičke energije su super-himpirane. Na kraju krajeva, sada imamo pet uzastopnih astroloških tranzita, sa Merkurom u Vodoliji koji počinje maraton 5. februara i mladim Mjesecom u Vodoliji koji ga završava 9. februara. 6., Cerera ulazi u Jarca 7. februara, a Vesta ide direktno u Blizanci 8. februara.

Dakle, ako se vama i ljudima oko vas ove nedjelje dese iznenađujuće stvari (i velike i male), da li biste u ovom trenutku zaista trebali biti iznenađeni?

Naravno, kineska lunarna nova godina 10. februara će vezati ovu divnu kaskadu energija za one koji slave. Čak i ako to ne učinite, sreća će ipak dodirnuti vaš život. Zato budite spremni za dane pune akcije!

1. Ribe

Najbolji horoskopski znak za rad: Vodolija

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Samorefleksija i duhovnost

Ribe, steći ćete prijatelje gdje god da odete ove nedjelje. Na vama je dobra volja univerzuma, pa se nemojte iznenaditi kada vam pomoć bukvalno dođe na prag čak i prije nego što je glasno zatražite! To je jedna od onih natprirodnih nedjelja, sigurno.

Također, ako se osjećate pozvanim, oslonite se na svoju duhovnu stranu ove nedjelje i angažujte se sa onostranim na bilo koji način koji vam odgovara. Bilo da se radi o molitvi, ritualu, razmišljanju ili meditaciji, naći ćete duboke uvide na ovom putu.

2. Ovan

Najbolji horoskopski znak za rad: Drugi Ovan

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Fokusirana vježba

Kraj strepnji je došao! Ove nedjelje imate kosmičke sile koje vas podržavaju iza kulisa. Dakle, ko god vam je bio trn u oku toliko dugo će iznenada pronaći svoj put skrenuti od vas.

Pokušajte da se fokusirate na izabrani put i ne razmišljajte se. Ovo će vam pomoći da usmjerite svoje blagoslove u oblasti života koje vam najviše znače. Fokusirana vježba definitivno može pomoći u tome, plus može vam pomoći da izgradite svoje strpljenje!

3. Škorpija

Najbolji horoskopski znak za rad: Ribe

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: iskreni razgovori

Škorpija, prva polovina nedelje će vam biti mješovita, pri čemu će vam neki dani donositi veliku radost i zadovoljstvo, a drugi izazivati nerviranje i glavobolju. Pokušajte da date sve od sebe i budite blagi prema sebi kada se osjećate preopterećeno. Nalazite se na listi najboljih horoskopa jer vas univerzum sada podržava, bez obzira da li to vidite jasno ili ne.

Zanimljivo je da ćete ove nedjelje imati najviše koristi kada otvorite svoje srce i izaberete da budete iskreni sa ljudima koje volite. U stvari, iskreni razgovori sa vašom partnerkom ili simpatijom imaće snažan efekat ove nedjelje. Zato koristite ovu moć mudro!

4. Vaga

Najbolji horoskopski znak za rad: Lav

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Organizacija zabave

Kosmičke sile navijaju za vaš uspjeh upravo sada! Da li osjećaš to? Najbolji način da iskoristite ovu energiju je da odaberete sebe i izbjegavate obaveze ili društvene obaveze koje opterećuju vaš duh ili oduzimaju vreme brizi o sebi i drugim važnim projektima.

Kada odlučite da se bavite drugima, uverite se da vam ti ljudi nešto znače. Improvizovana zabava sa pićem i društvenim igrama može biti prava stvar za okupljanje društva. Također možete testirati one ukusne recepte za koktele (ili mocktail) koje ste vidjeli na TikTok-u!

5. Bik

Najbolji horoskopski znak za rad: Drugi Bik

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Vaš izbor

Bik, univerzum je odlučio da vam ove nedjelje preda uzde uz obećanje da se neće miješati. Šta ćeš sa ovim praznim listom? Neki od vas se zbog toga mogu osjećati kao da su zalutali, posebno ako u svom životu imate autoritarne ljude koji su pokušali da vam oduzmu moć u prošlosti.

Iskoristite ovo vrijeme da ojačate svoju slobodnu volju i naučite šta leži u vašem srcu, odvojeno od svih ostalih i njihovih želja. Ono što otkrijete iznenadiće vas i pripremiti za budućnost.

Ne propustite