Tužan prizor ispred kuće pjevačice Andrijane koja je poginula u Dubaiju:Slika koja će rasplakati sve

Show
Tužan prizor ispred kuće pjevačice Andrijane koja je poginula u Dubaiju:Slika koja će rasplakati sve

Porodica Lazić ima i kućnog ljubimca, psa rase Rotvajler, koji je od dana kada je Andrijana nastradala - samo tužan

Pjevačica i pravnica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, sahranjena je 19. januara u rodnom selu njenog oca, u Velinom selu.

Nakon strašne tragedije, njena porodica se nije oglašavala, a ispred porodične kuće danima poslije sahrane, vlada potpuni muk.

Naime, porodica Lazić ima i kućnog ljubimca, psa rase Rotvajler, koji je od dana kada je Andrijana nastradala - samo tužan.

Koliko je pas vezan za porodicu, a posebno bio vezan za Andrijanu dovoljno govori i to što se od dana kada je sahranjena od kapije skoro i ne pomjera, ali ništa i ne jede.

Fraza, da je pas čovjekov najbolji prijatelj, možda je i najslikovitije dočarana kroz tužnu fotografiju nastalu ispred Andrijaninog doma, 10 dana nakon što je sahranjena.

Inače, kako je njen otac otkrio za medije, u noći kada je Andrijana nastradala, njihov ljubimac je predosjetio šta se dogodilo, te i da je čak "plakao".

Telegraf.rs

foto: Telegraf.rs

- Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću - započeo je Andrijanin tata.

- To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i rijetko kad smo ga puštali unutra. On je predosjetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Vidjeli smo da psu idu suze, nismo mogli da vjerujemo - dodao je potom.

(Telegraf.rs)

Ne propustite