EVO KAKO JE MELINA DŽINOVIĆ U NOVEMBRU PROSLAVILA 42. ROĐENDAN: Na slikama uočili zanimljiv detalj

Show
EVO KAKO JE MELINA DŽINOVIĆ U NOVEMBRU PROSLAVILA 42. ROĐENDAN: Na slikama uočili zanimljiv detalj

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, piše Blic.rs.

Inače, Melina je u novembru prošle godine proslavila 42. rođendan u luksuznoj vili na Senjaku, a prisustvovali su samo najbliži članovi porodice i bliski prijatelji.

Iako je rođendansko slavlje Meline Džinović bilo intimno, slavljenica je tada za odabrane goste pripremila prelijepu večeru u udobnosti svog doma.

Veliki sto bio je dekorisan u roze nijansama, prepun grandioznih cvijetnih aranžmana i kristala. Na meniju se nalazio suši, a torta je bila jednostavna, sa svjećicama koje je slavljenica uz smijeh ugasila.

Za ovu priliku Melina je odabrala haljinu koja je istakla njene savršene obline, a za dekoraciju je kako su prenijeli domaći mediji dala nekoliko prosječnih srpskih plata.

Inače, na fotografijama koje su tada objavljivali na mrežama, nije bilo Harisa Džinovića, pa su se mnogi zapitali da li je uopšte bio tog dana uz nju da proslave bitan dan.

Ne propustite