Mahir Petrović koji je ljetos pregazio čovjeka dao podršku Đorđe Davidu: EVO ŠTA JE NAPISAO

Show
Mahir Petrović koji je ljetos pregazio čovjeka dao podršku Đorđe Davidu: EVO ŠTA JE NAPISAO

Đorđe David trenutno prolazi kroz najteže trenutke života nakon tragične saobraćajne nesreće u Sjevernoj Makedoniji, gdje je udario ženu na auto-putu, a ona nažalost preminula.

Roker i dalje boravi u Makedoniji, ne smijući da je napusti dok se slučaj ne okonča, a ova vijest potresla je javnost i izazvala podršku mnogih javnih ličnosti.

Jedan od njih je Mahir Petrović, bivši učesnik "Zvezda Granda", koji je prošlog ljeta bio u sličnoj situaciji, udarivši čovjeka koji nije preživio nesreću.

Petrović je izrazio saosjećanje putem društvenih mreža, naglašavajući da se takve tragedije mogu dogoditi svakome i izražavajući svoju podršku Đorđu Davidu.

- Ljudi moji, svakome se može desiti. Samo mogu reći - ne daj Bože nikome. Znam kako se kolege osjećaju - prokomentarisao je pjevač na mrežama nakon tragičnih vijesti i pružio podršku Đorđu.

Saopštenje tužilaštva navodi da je nesreća prvo nastala sudarom dva vozila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golfa" skopskih registracija. Sudar se desio kada je vozač jednog od automobila ušao u kontra-smjer auto-puta.

"Nakon prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija izašla je iz automobila, a u tom trenutku na nju je naletio automobil 'Opel Insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je preminula od zadobijenih teških povreda", stoji u saopštenju tužilaštva.

Mahir Petrović je, podsjećamo, ljetos udario čovjeka i pobjegao sa mjesta nesreće, a trenutno se brani sa slobode. Petrović je izjavio da nije vidio čovjeka na putu i da bi ostao na mjestu nesreće da je to primijetio.

(Novi.ba)

Ne propustite