JEDAN PJEVAČ SE POJAVIO NA SAHRANI PJEVAČICE KOJA JE POGINULA U DUBAIJU: Evo šta je nosio u rukama

Show
JEDAN PJEVAČ SE POJAVIO NA SAHRANI PJEVAČICE KOJA JE POGINULA U DUBAIJU: Evo šta je nosio u rukama

Andrijanine pesme su objavljene danas, a spotove je snimala u vili pjevača Miloša Bojanića

Pjevačica i pravnica iz Bijeljine Andrijana Lazić je sahranjena danas, 19. januara, u Velinom selu.

Na ispraćaj na vječni počinak stigao je i pjevač Miloš Bojanić koji je nedavno otkrio da je sa Andrijaninim roditeljima bio kućni prijatelj.

Miloš je došao sa suprugom Brankon, za koju je Andrijana bila posebno vezana, a u rukama je nosio oproštajni vjenac.

Inače, Andrijanine pjesme su objavljene danas, a spotove je snimala u vili pjevača Miloša Bojanića.

- Sa cijelom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dijete. Bila je jako vezana za moju Branku. To riječima ne mogu da vam opišem koliko su se voljele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:Čika Miloše, ja želim da pjevam" - rekao je Bojanić i otkrio da je snimila spot u njegovoj kući.

- Zanimalo je kako funkcioniše estrada, željela je sve da zna. Savjetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko pjeva zlo ne misli. Viieo sam u njoj želju za muzikom. Lijepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pjesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htjela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cijela porodica je zavijena u crno. Žensko dijete, posebno vezana za svog oca... - izjavio je Miloš ranije za Kurir.

(Telegraf.rs)

Ne propustite