ACA SOFRONIJEVIĆ PRVI PUT SA FATALNOM DOKTORKOM NA CRVENOM TEPIHU: Kad se pojavila, svi su stali...

Show
ACA SOFRONIJEVIĆ PRVI PUT SA FATALNOM DOKTORKOM NA CRVENOM TEPIHU: Kad se pojavila, svi su stali...

Aca Sofronijević već više od godinu dana uživa u ljubavi sa plavokosom doktorkom koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Premijera filma „Nedelja” okupila je veliki broj javnih ličnosti, među kojima je bio i Aca Sofronijević sa djevojkom koja je blistala na crvenom tepihu.

Iako ljubav cvjeta već duže vrijeme, tek sada smo imali prilike da vidimo kako izgleda lijepa doktorka koja je ukrala srce čuvenom harmonikašu.

Zaljubljeni par nije skidao osmijeh sa lica dok su pozirali znatiželjnim fotografima, a o ljepoti Acine izabranice bespredmetno je govoriti.

FOTO: KATARINA DRAJIC/ATAIMAGES

Plavokosa dama blistala je u kožnoj suknji, oversized sakou, uklopivši uz to crne salonke i bijelu jednostavnu satensku košulju.

Aca Sofronijević sa djevojkom pobrao je samo komplimente sinoć, a kako i ne bi kada se vidi da su veoma zaljubljeni i srećni, što ne kriju.

Muzičar dugo nije želio da govori o djevojci sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a nedavno smo saznali da oni već duže vrijeme žive zajedno, te se svi pitaju da li će se uskoro čuti i svadbena zvona.

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - izjavio je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

(Gloria)

Ne propustite