Severina: Slala sam Milanu poruku da razgovaramo: ON JOJ BRUTALNO ODGOVORIO

Show
Severina: Slala sam Milanu poruku da razgovaramo: ON JOJ BRUTALNO ODGOVORIO

Pjevačica Severina govorila je o blagdanima, kakva joj je bila 2023. godina i što planira za sljedeću. S obzirom na to da su blagdani vrijeme praštanja, Severina je otkrila kakva je ona po tom pitanju.

Htjela je porazgovarati s Milanom Popovićem

"Ljudi se dijele na one koji sude, one koji mjere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dvije skupine. Praštam svima, pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju da sjednemo sami i razgovaramo. Na što mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)


Međutim, praštati je jedno, a drugo odustati od pravde. Očekujem od državnoga odvjetništva da napokon odradi moje tužbe protiv ravnateljice škole i bivše pravne skrbnice mog djeteta koja je radila za očev, umjesto za djetetov interes", ispričala je za Gloriju.

Neće biti drugog dijela albuma

Pjevačica je ove godine objavila album Sorry (A Strana) na kojem se nalazi pet pjesama - Metak, Sorry, Nebo, 100 Stepeni i Pravda za ljubav. Sad je odgovorila da drugog dijela albuma neće biti.

"Za vrijeme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mjesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi dio albuma. Počela sam misliti i raditi na skroz novom, i to s velikim optimizmom", otkrila je.

Ne propustite