EVO ČIME ĆE SE MODRIĆ BAVITI PO ZAVRŠETU NOGOMETNE KARIJERE: Donio je važnu odluku

Sport
EVO ČIME ĆE SE MODRIĆ BAVITI PO ZAVRŠETU NOGOMETNE KARIJERE: Donio je važnu odluku

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić priprema se polako za život poslije nogometa. Veznjak Real Madrida uložio je u padel klub u glavnom gradu Španije.

Cristiano Ronaldo, primjerice, pokrenuo je svoj biznis s teretanama, hotelima, klinikom za presađivanje kose, čak i brendom vode, a Luka Modrić odlučio se za padel.

Modrić je postao jedan od glavnih investitora u padel klubu Las Tablas, koji se nalazi u sjevernom dijelu Madrida. Padel je vrlo popularan u španskoj metropoli pa je Modrić odlučio okušati sreću u tom poslu.

Padel klub Las Tablas traži novog vlasnika, ali ne žele otkriti tko su novi investitori, no španski mediji otkrivaju kako je jedan od njih sadašnji igrač Reala. Klub ima 14 terena za padel, deset ih je pokriveno travom i imaju krov, dok su četiri nenatkrivena. Također, imaju dva teniska terena s umjetnom travom i još jedan zemljani.

Luka i njegovi partneri navodno ga žele pretvoriti u ekskluzivan klub za elitu. U klubu postoji i restoran te veliko parkiralište.

Još se ne zna što će Modrić raditi po završetku svoje uspješne karijere, ali čini se kako će ostati vezan za špansku prijestolnicu i u njoj nastaviti graditi svoje poslovno carstvo.

(Gol.hr)

Ne propustite