NAJZAD! NOVAKOV INTERVJU PODIGAO PRAŠINU PRIJE PREMIJERE - SADA JE UGLEDAO SVJETLOST DANA Đoković o velikoj trojci: Nismo prijatelji!

Sport
NAJZAD! NOVAKOV INTERVJU PODIGAO PRAŠINU PRIJE PREMIJERE - SADA JE UGLEDAO SVJETLOST DANA Đoković o velikoj trojci: Nismo prijatelji!
,

Intervju Novaka Đokovića za američku televiziju napravio je haos i prije nego što je izašao, a sada je na društvenim mrežama dostupan dio koji ljubitelje "bijelog sporta" posebno zanima - rivalstvo "velike trojke"

Đoković je u opširnom intervjuu sa Jonom Verrhajmom u emisiji "60 minuta" otvorio dušu i pričao o Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

"Želio bih - da. Zaista bih volio", kaže Đoković o prijateljskoj budućnosti sa Rodžerom i Rafom i dodaje:

"Lično, volio bih. Mislim, znam da se očigledno (smijeh) nismo tako dobro slagali tokom karijere van terena. A mi nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i teško je kao takmičari da budemo veoma bliski i dijelimo i dajemo uvid u svoj život ili osjećanja, znate, moglo bi biti upotrijebljen protiv tebe za teniske rekorde i priliku daljih susreta na terenu", rekao je Novak i istakao da uprkos svemu gaji veliko poštovanje prema njima.

"Toliko godina smo dijelili pozornicu i mislim da je najveće poštovanje uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Dakle, da, nadam se da ćemo jednog dana, kada se zavjese malo više spuste, moći da sjednemo i porazgovaramo. Bilo bi, bilo bi nevjerovatno", rekao je Đoković.

Đoković je prestigao Federera za četiri grend slem titule u singlu, sa 24, a Nadala za dvije.

"Volim da pobjeđujem", ističe Đoković i dodaje:

"Nema sumnje u to. Inspirisan sam i motivisan rekordima", poručio je Nole.

(Kurir sport/TennisChannel/60Minutes)

Ne propustite