"ŠTA AKO MI JE DIJETE OTETO?!" Oglasila se očajna majka Sare koja je NESTALA na putu do kuće, posljednji put viđena na Autokomandi

Region
"ŠTA AKO MI JE DIJETE OTETO?!" Oglasila se očajna majka Sare koja je NESTALA na putu do kuće, posljednji put viđena na Autokomandi
m

Sara Petrović (17) iz Borče nestala je danas oko 13 sati, posljednji put je viđena kod restorana "Franš", a njena majka je grcajući u suzama rekla za Telegraf da samo želi da nađe svoje dijete što prije i da misli da je oteta.

"Ništa ne znam! Samo hoću da je nađem što pre. Sad idem ka stanici policije. Ona se vraćala sa žurke u Mladenovcu i od tada je nema. Ja sam je zvala, neko se javio, čula se buka u autobusu, ali ne i ona. Ne znam šta joj se desilo!

3738340-pchk9kpturbxy8wndewmgq2mmeyyznmz-ff

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Šta ako mi je dete oteto. Otac je zvao, moj bivši suprug, burnije je reagovao, ona se javila i rekla da ide ka meni, ali je od tada nema. Mislim da je bila primorana da se javi. Nju zove armija ljudi, nemougće da se nikome ne javi. Telefon joj je uključen, idem da joj lociraju telefon. Molim sve da pomognu, ako je vidite, javite, molim vas", rekla je ona za Telegraf.

Sara je visoka 165 cm, ima braon kosu i oči i mršave je građe. Obučena je u crno i nosila je crni ranac.

Ako je neko vidio Saru neka se javi na broj telefona: 064 1817 615

 

 

Ne propustite