Ronioci našli tijelo mladića s prevrnute brodice kod Paškog mosta

Region
Ronioci našli tijelo mladića s prevrnute brodice kod Paškog mosta
-PREMA neslužbenim informacijama, nešto nakon 11 sati, gotovo osam sati nakon prevrnuća brodice kod Paškog mosta, policijski ronioci pronašli su tijelo mladića rođenog 1993. godine za kojim su tragale sve službe.

PREMA neslužbenim informacijama, nešto nakon 11 sati, gotovo osam sati nakon prevrnuća brodice kod Paškog mosta, policijski ronioci pronašli su tijelo mladića rođenog 1993. godine za kojim su tragale sve službe.

Kako doznaje Index.hr, utvrđuje se identitet i tek kada bude službeno potvrđen, policija će se obratiti s novim informacijama.

Brodica se prevrnula, trojica spašena
Podsjetimo, rano jutros oko 3 sata kod Paškog mosta prevrnula se brodica s četiri prijatelja. Trojica su uspjela isplivati na lanternu u podnožju Paškog mosta, dok četvrtom nije bilo traga. Odmah su pozvali pomoć.

Zadarska policija je poziv upomoć dobila nešto nakon 3 sata te su se žurno zaputili na mjesto događaja. Policija je trojicu mladića izvukla na suho, utoplila ih jer su bili jako pothlađeni, dali su im svoje jakne i deke koje su imali sa sobom. Mladići su zatim prevezeni u bolnicu.

Odmah je krenula i potraga za njihovim prijateljem. Nažalost, nije nađen živ.

Ne propustite