Nećete vjerovati ko se pojavio na posljednjem koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu: Uhvaćen u VIP loži (FOTO)

Show
Nećete vjerovati ko se pojavio na posljednjem koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu: Uhvaćen u VIP loži (FOTO)
.

Supružnici su snimljeni kako sjede u VIP loži i prate koncert

Malo je javnih ličnosti iz Hrvatske koje su došle da slušaju Aleksandru Prijović tokom njenih 5 Arena u Zagrebu. Osim Jelene Rozge koja je bila gošća, nijedno "jače" ime iz Hrvatske iz njima znanih razloga nije prisustvovalo koncertima, ali je stvar malo "izvadilo" pojavljivanje ove face na Aleksandrinom petom koncertu.

Riječ je o Ivici Propadalu (73), članu čuvenog benda "Teška industrija". On je iznenadio dolaskom na koncert, naročito zbog toga što se ne radi o muzici kojom se on bavi, a pojavio se sa 28 godina mlađom ženom Draganom Todorović.

ivica-propadalo5-830x0

Supružnici su snimljeni kako sjede u VIP loži i prate koncert, a pored njih su bili i fudbaleri kluba "Rudeš", Karlo Špeljak i Mateo Pavlović koji su se zabavljali s društvom.

Ivica se inače bavi i slikarstvo, dizajnom, a do sada je izlagao na 70 samostalnih i preko 250 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Upravo je on kreator statua za nagrade kao što su "Porin", "Dora" i mnoge druge. Nekada je radio u rudniku.

- Radio sam u rudniku mrkog uglja, a s "Teškom industrijom" svirao na TV Sarajevo. Rudari su me čudno gledali... "Pobogu, brate, šta ti radiš s nama?" - izjavio je jednom prilikom Ivica za Večernji list.

(Telegraf.rs)

Ne propustite