NEK’ SE SPREMI BARAŽ, SAVO CILJA EURO : Milošević lično putuje po napadačku legendu ‘Zmajeva’ koja je u strašnoj formi

Sport
NEK’ SE SPREMI BARAŽ, SAVO CILJA EURO : Milošević lično putuje po napadačku legendu ‘Zmajeva’ koja je u strašnoj formi
.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će na proljeće naredne godine plasman na EURO tražiti u baražnim utakmicama, a prva je zakazana protiv selekcije Ukrajine.

‘Zmajevi’ su saznali da će ukoliko prođu baraž i plasiraju se u Njemačku na veliku smotru, igrati u grupi E sa Belgijom, Slovačkom i Rumunijom.

Da Savo Milošević zaista cilja odlazak na EURO govore i saznanja bh. medija kako selektor lično putuje u Tursku na pregovore o povratku legende reprezentacije BiH.

Edin Višća povratio je stari sjaj i ponovo je jedan od galvnih pojedinaca prvenstva u Turskoj, što Milošević ne želi propustiti u sklopu najava o potpunoj rekonstrukciji igračkog kadra ‘Zmajeva’.

33-godišnjak u dresu Trabzonspora u posljednje vrijeme pokazuje zavidne partije, slične onima koje je imao prije nezgodnih povreda.

Dobro upućeni bh. mediji prenose kako Milošević lično putuje u Trabzon kako bi uvjerio Višću u povratak, ali i saznao o njegovim planovima za budućnost.

Selektor želi dodatno iskustvo u vrhu napada i ime koje bi uz Džeku donijelo prevagu u velikim okršajima koji su pred ovom selekcijom.

Da Višća posjeduje sve što Milošević traži govori i podatak da je za prvi tim krilni napadač BiH odigrao 55 utakmica i zabio 10 golova.

(sportam.info)

Ne propustite